Succesvolle FC Lighttown (KNDSB)

Op 19 januari 2019 moest het mannenteam FC Lighttown aantreden voor de 2e ronde dovencompetitie te Zutphen. Het werd een succesvolle dag. Ze wonnen alle wedstrijden in de 2e klasse A en mochten dus verder in de promotieklasse uitkomen. Daarnaast versloegen ze in de kwartfinale om de Pieter Schiltmans Cup Martinistad 2 na een thriller…. Kijk snel naar rubriek KNDSB, mannen 1.

Training

Op zondag 6 januari 2019 wordt er een training ingelast voor de mannen / vrouwen KNVB en KNDSB. Het wordt gehouden in de sporthal Atalanta, De Dom 9 te Veldhoven. Het is van 13.00 tot 14.30 uur. Graag een half uur van te voren aanwezig zijn !

5e E.K. zaalvoetbal te Tampere (Finland)

Van 6 tot en met 14 december 2018 wordt er 5e Europese kampioenschap zaalvoetbal in Tampere te Finland gehouden. Zowel mannen als vrouwen van Nederland doen hieraan mee.
Meer info, uitslagen etc. kan je terugvinden via www.kndsb.nl en/of via facebook KNDSB Zaalvoetbal.

We wensen ze veel succes aldaar !

Martinistad Internationaal Toernooi

Op 31 mei (poulefase) en 1 juni 2019 (knock out fase) te Leek wordt er Internationaal Toernooi van GDVV Martinistad uit Groningen gespeeld. Dit wegens het 40 jarig bestaan van deze vereniging.

We kunnen hieraan ook deelnemen, zowel voor de mannen als voor de vrouwen. Interesse, geef je dan op bij Okke van Mierlo, VOOR 1 december via wedstrijdsecretaris_lighttown@hotmail.com

Eigen bijdrage is 7,50 voor 2 dagen. Slaap- en eetkosten aldaar is op eigen rekening.

Het bestuur hoopt dat er voldoende animo bestaat om aan dit toernooi deel te nemen.

2e kind voor Marcel

Lid Marcel van der Lans, zijn vrouw Mieke en dochtertje Lynn zijn verblijd met de geboorte van hun zoontje/broertje, genaamd Dex Jason. Hij is op 25 september 2018 ter wereld gekomen. Ze maken allen goed.

Van harte gefeliciteerd van het bestuur en alle leden……

Wanneer en resultaten?

Wil je weten wanneer wie en welke team moet spelen en/of wat de uitslag en eventueel verslag van de wedstrijd was, kijk dan snel naar de rubrieken KNVB (mannen en vrouwen) en KNDSB (mannen) Daarin staan de programma’s, uitslagen, verslagen…..

Het bestuur wenst alle teams veel succes toe !

Bestuursnieuws

Helaas moeten wij jullie mededelen dat Algemene Leden Vergadering op vrijdagavond 24 augustus 2018 NIET doorgaat ! Hier hebben zich maar 4 leden voor aangemeld, waardoor wij dit veel te weinig opkomst vinden om een ALV te organiseren. Dit vinden wij heel jammer!

Wij zoeken voor de versterking van het huidige bestuur een nieuwe bestuurspersoon: bestuurslid activiteit (houdt in voor de activiteiten, bijvoorbeeld spelavond, mix-toernooi)

Daarnaast zoeken wij tenminste 5 vrijwilligers om in de lustrum commissie te komen want ja, FC Lighttown bestaat 35 JAAR in het seizoen 2019 – 2020. Wie heeft er interesse voor ?

Aanmelden voor bestuurslid activiteiten en/of vrijwilliger 40 jaar jubileum, stuur een bericht naar: algemeen_lighttown@hotmail.com

De trainingen vinden plaats op maandagavond 20 augustus 2018 en op zondag 30 september 2018. Dit wordt gehouden in de sporthal Atalanta te Veldhoven.

De KNVB heren spelen reeds op vrijdagavond 31 augustus een bekerwedstrijd tegen Boca / Blue Sun Zonnestudio’s 1 en deze vindt plaats in de sporthal De Tempel en het begint om 22.00 uur.

Het bestuur wenst iedereen veel succes toe in het komende seizoen !