Nieuwe bestuur

Bestuur is weer compleet !

Tijdens de ALV op 23 augustus 2014 zijn er o.a. bestuursverkiezingen geweest. Het goede nieuws is dat het bestuur na enkele seizoenen weer helemaal bemand is:

Marcel van der Lans wordt de nieuwe voorzitter. De functie voorzitter was al een paar seizoenen vacant. Tijn Groenevelt vervangt de afgetreden Ben Leijten als algemene secretaris. Wesley Schepers komt erin als penningmeester en Vincent van Nieuwenhuizen (die sinds seizoen 1994 – 1995 in het bestuur zat en diverse functies had bekleed) kon met geruste hart uit het bestuur stappen. Desiree Burgers komt erin als nieuwe bestuurslid. Marieke Cromsigt, bestuurslid en Okke van Mierlo, wedstrijdsecretaris, completeren het bestuur.

ALV oud bestuur

ALV oud bestuur

Aandachtige leden

Aandachtige leden

Leden tijdens pauze

Leden tijdens pauze

4 ogen naar bestuur

Ogen naar bestuur

Vincent voor de laatste keer aan het woord

Vincent voor de laatste keer aan het woord

Afgetreden Vincent & Ben

Afgetreden Vincent & Ben