Geslaagde 13 december!

We begonnen met het mixtoernooi. Dit werd in de andere sporthal, namelijk BBC, gehouden dan De Tempel. Iedereen verzamelde daar. Toen gingen we loten. Dames en heren samen in een team. We hadden totaal 6 teams. Uiteindelijke winnende team werd SSSD (Daan, Tim, Kirsten, Mark en Yvonne) Ze kregen allen een potje met heerlijke chocolade.
Na het mixtoernooi konden we lekker gaan eten in Tempel. Je kon kiezen uit stamppot , friet met snitzel of sate.
Na het etentje hadden we daar een leuke activiteit georganiseerd. Het was een verrassing voor degene die meededen. En de activiteit was Kerstquiz.
We hadden een kerstman en 2 elfjes. We hadden leuke vragen en opdrachten bedacht. Iedereen had van die activiteit genoten. Winnende team was Bitches (Manon, Claudia, Wendy, Wesley, Janneke en Stephanie) Ze kregen als prijs een kerstster met chocolade.
Alles bij elkaar was het super dag, echt niet om te vergeten!

Voor foto’s kan je bekijken via rubriek Foto’s, onder 13 december.