Vrouwen onder elkaar + 2 mannen erbij

Zaterdag 7 juni hadden we ons teamuitje! (Afsluiting van het seizoen 2013-2014)

Zoals afgesproken is iedereen netjes bij Stephanie aangekomen want vanuit daar zouden we naar de 1e activiteit gaan.
Bij de 1e activiteit aangekomen kwamen de vele reacties al los: “Ja, dat dacht ik al” -De meeste hadden verwacht dat we gingen buikdansen, maar dat was dus NIET! ( Omdat ze buikdans pakken zagen hangen) Als organisatie hebben we een risico genomen om een workshop paaldansen te organiseren! Dat leek mij en Stephanie erg leuk. De mannen ( Patrick en Mohammed) deden ook erg leuk en goed mee. Iedereen deed enkele oefeningen aan de paal, maar we leerden ook sexy moves op de grond! Omdat iedereen zo enthousiast mee had gedaan, heeft iedereen een Certificaat Paaldansen verdiend.

Nu was het tijd om even om te kleden en op te frissen, om direct naar de 2e activiteit te rijden.
De 2e activiteit was in Veldhoven. Tapas eten bij Las Salinas, en omdat het zo mooi weer was mochten we in de tuin gaan eten! Iedereen gezellig bij elkaar, lekker gegeten. We hebben onder het eten paar mensen bedankt, dat ze bij ons gespeeld hebben: Ellen, Ilse, Dayana en Ilse ( Coach)

Het was inmiddels al bijna half 10 ’s avonds en iedereen dacht dat we al klaar waren… want iedereen zat lekker te kletsen en te drinken. Maar Stephanie en ik (Desiree) hadden nog iets in de petto: Workshop Salsa! De workshop Salsa was zeker geslaagd! De mensen die les hebben gegeven, waren heel duidelijk en zorgden ook echt voor de inspanning om ons te laten dansen! Erg leuk was dat, iedereen deed gezellig mee. Dus ook de mannen, Mohammed en Patrick!

Na een leuke avond, hebben we met zijn allen nog wat gedronken en is iedereen naar huis gegaan. Dames! Bedankt dat we dit jaar mochten organiseren. Groetjes, van Desiree en Stephanie, de organisatoren.

Mannen onder elkaar

Ter afsluiting van het seizoen 2013 – 2014 hebben wij op 6 juni in Mega Bowling te Eindhoven Hollandse Avond gehouden. Dit hield in: 2 uren bowlen met echt Hollandse muziek, schaaltje hapjes, shotje en 5 dranken. Liefst 18 mannen hebben hieraan deelgenomen. Organisator Edwin, die al 8 seizoenen aan bowling doet, was er blij mee. Na een warming up hebben wij drie games gebowld. Het was voor velen niet zo gemakkelijk als het leek. Ado wist in de eerste game heel goed te gooien en iets meer pins om te gooien dan Edwin. Ado kon dit echter bij de volgende games niet volhouden. Het was opvallend dat in de tweede game vrijwel iedereen minder pins gooide dan in de eerste game. In de laatste game wist Marcel als enige meer te gooien dan Edwin. Het was mooi om te zien hoe fanatiek ze waren….

Edwin werd winnaar met 503 pins. Edwin heeft een aantal cadeaus ter beschikking gegeven voor de winnaars, laagste game, hoogste game en poedelprijs. Hij wilde zelf niet in de prijzen vallen.
De winnaars waren Ado 427 (1e en hoogste game) , Joost 398 (2e) , Marcel 379 (3e) , Okke 374 (4e) en Ben 332 (5e)
Daarna: Kevin 328, Tim 316, Bas 299, Willem Jan 288, Bram 285, Anthony 285, Martijn 283, Tijn 280, Niels K. 275, Peter G. 262 (poedelprijs) , Ferhin 201 (laagste game) en Stef 97 (1 game)

Wij bleven nog lang hangen aan de bar totdat wij min of meer “uitgesmeten” waren door barpersoneel omdat de zaak dicht moest.
Het was een gezellige en mannen – onder – elkaar – gemoedelijke avond geweest.

bowlinguitje 06 juni 2014 (2)

bowlinguitje 06 juni 2014 (3)

bowlinguitje 06 juni 2014 (4)

bowlinguitje 06 juni 2014