Uitstapjes vrouwen en mannen

Ter afsluiting van het seizoen 2015-2016 hebben de vrouwen en de mannen van Team 1 uitstapjes gedaan. Hieronder de verslagen en de foto’s.

TEAMUITJE VROUWEN OP 4 JUNI 2016:

Georganiseerd door Yvonne en Danielle.

We verzamelden eerst om 13.30 uur bij de MCDonalds restaurant in Heesch. We waren met 7 vrouwen en 2 mannen (coaches Patrick en Mohammed) Jammer dat het team niet compleet was (enkele vrouwen konden er niet bij zijn) We gingen gezellig bijpraten met lekkere drank zoals milkshakes. Om 14.15 uur vertrokken we met de auto’s naar Ravenstein.

Wij kwamen aan bij een soort mooie boerderij die een paar activiteiten biedt, genaamd “in alle straten”.  Ze ontdekten dat we solex gingen rijden. We hadden ook eerlijk verteld dat de planning 1 dag van te voren veranderd was. Het was op donderdagavond 2 juni. We hadden een buggy ritje gepland in mooie Ledeacker, vlakbij Boxmeer. Tja, het bleek dat daar door hevige regen in de afgelopen dagen een rampplek is geworden, overal overstromingen, jammer!

Eerst gingen we wat drinken en eten met zelfgemaakte appeltaart, met of zonder slagroom. Daarna gingen we heerlijk solex rijden in de omgeving van Ravenstein, Haren en Oss. Een rit van ongeveer 1,5 uur. Veel genoten, ook dankzij de zon. Ook vele foto’s en filmpjes gemaakt. Klik hiernaast voor het bekijken YouTube-film.

IMG-20160606-WA0001

Hierna gingen we met de auto’s verder naar de Wereldkeuken Triavium in Nijmegen. We hebben genoten van lekkere eten. Mohammed, onze coach, kreeg een leuke cadeau van ons. Hierna gingen we terug naar Carpool in Heesch. Het was heel goed geslaagd en we gingen met een goede gevoel naar huis.

Groetjes, Danielle.

TEAMUITJE MANNEN OP 5 JUNI 2016:

Georganiseerd door Joost en Bram.

Het team inclusief de coaches was helemaal compleet! Het weer was stralend, veel zon met soms wolken. Pas aan het eind van de dag was er wat regen gevallen maar dit deerde ons totaal niet. Rond 13.00 uur waren wij bij elkaar gekomen in Gilze (achter Motel van der Valk) bij de houten blokhut en er is mooie omgeving met bos, gras, grote ven en kleine strand. Daar bevindt zich namelijk een voetgolfbaan met 18 holes. De eigenaar is een ex profvoetballer en wel Charlie van Ouweland. Wil je meer over deze persoon weten, ga maar googlen. Uiteraard gingen we lappen om tijdens het voetgolven wat te kunnen drinken. Exact om 13.45 uur waren we begonnen. Charlie legde even het spel uit. Als je bij een bepaalde hole na 7 pogingen de bal niet in het gat (hole) wist te deponeren, dan kreeg je een strafpunt erbij. Ook vertelde hij erbij dat PSV speler Maher in totaal 53 punten had gemaakt en hij bezit dus de laagte – record van deze 18 holes –  baan. Oké, elke speler kreeg een bal, scorelijstje en potlood om de score per hole te noteren. Joost maakte er twee teams van 6 personen van, anders moesten we veel te lang wachten. Team 1 begon met hole 2 en team 2 startte bij hole 1. Het ging niet om het team maar om individueel. Nou, we waren begonnen en het was absoluut niet makkelijk. De bal dwarrelde soms de verkeerde kant op doordat er overal hobbels, kuiltjes, verschillende ondergronden (zand, gras, uitstekende wortels) waren. Bovendien waren er hier en daar hellingen en de bal ging soms rolletjes helemaal naar beneden als je de hole die hoog gelegen is, had gemist. Maar we hadden enorm van genoten en veel gelachen. We stimuleerden elkaar om de score zo dragelijk te maken. Rond 16.15 uur waren wij klaar en gingen we terug naar de blokhut. De scores werden geteld en Marcel vertelde wie helemaal onderin was geëindigd, helaas voor Joost met 104 punten en daarna stap voor stap: Willem Jan 98, Bram 97, Tijn 97, Erik 92, Mohammed 91, Okke 87, Edwin 86, Martijn 82, Ado 80, Marcel zelf 79 en naar de eerste plaats en jawel?? Anthony was de beste met 75 punten! Applaus voor hem! Even nog een drank pakken om rond 17.15 uur met 3 auto’s weg te gaan naar Tilburg.

IMG-20160605-WA0014 (1)

Daar in Tilburg centrum gingen we uiteten in Rodeo, de Amerikaanse grill restaurant. We hebben heerlijk gegeten en het was erg gezellig en gemoedelijk. Omstreeks 20.45 uur waren wij klaar en we pikten nog ergens een terrasje uit om nog wat te drinken en wat te evalueren over het afgelopen seizoen. Ook werden hier en daar bedankjes rondgedeeld. Diverse spelers en coaches stopten namelijk voor het komende seizoen. De klok van de nabij gelegen kerk wees bijna 22.00 uur toen we met elkaar afscheid gingen nemen en we met z’n allen naar huis gingen. Het was een zeer geslaagd en oergezellige dag geweest, ook dankzij inbreng van Joost en Bram.

Groetjes, Edwin

Meer foto’s te vinden via rubriek foto’s