Bestuursnieuws

Helaas moeten wij jullie mededelen dat Algemene Leden Vergadering op vrijdagavond 24 augustus 2018 NIET doorgaat ! Hier hebben zich maar 4 leden voor aangemeld, waardoor wij dit veel te weinig opkomst vinden om een ALV te organiseren. Dit vinden wij heel jammer!

Wij zoeken voor de versterking van het huidige bestuur een nieuwe bestuurspersoon: bestuurslid activiteit (houdt in voor de activiteiten, bijvoorbeeld spelavond, mix-toernooi)

Daarnaast zoeken wij tenminste 5 vrijwilligers om in de lustrum commissie te komen want ja, FC Lighttown bestaat 35 JAAR in het seizoen 2019 – 2020. Wie heeft er interesse voor ?

Aanmelden voor bestuurslid activiteiten en/of vrijwilliger 40 jaar jubileum, stuur een bericht naar: algemeen_lighttown@hotmail.com

De trainingen vinden plaats op maandagavond 20 augustus 2018 en op zondag 30 september 2018. Dit wordt gehouden in de sporthal Atalanta te Veldhoven.

De KNVB heren spelen reeds op vrijdagavond 31 augustus een bekerwedstrijd tegen Boca / Blue Sun Zonnestudio’s 1 en deze vindt plaats in de sporthal De Tempel en het begint om 22.00 uur.

Het bestuur wenst iedereen veel succes toe in het komende seizoen !