WK zaalvoetbal te Winterthur (CH)

Van 9 tot en met 16 november 2019 wordt er WK zaalvoetbal voor dove mannen en vrouwen gespeeld en wel in de sporthallen van Winterthur te Zwitserland. Alleen het vrouwenteam van Nederland (de mannen waren uitgeschakeld in de kwalificatie toernooi) doet hieraan mee. De ex leden van onze club, die hieraan meedoen, zijn Marieke Voeten en Henrianne Jansen. Daarnaast is onze ex penningmeesteresse Henny Coenders – Bouw actief als ploegleidster van het Nederlands Team.

Daarnaast doen in het Zwitsers team lid Rodin Davet (hij heeft dubbel paspoort) als speler en Ado Peljto, ex lid, als coach mee.

Het bestuur en leden wensen ze allemaal heel veel succes toe!

Meer info hierover via: www.futsal2019.com

 

 

 

 

 

Resultaten: Zwitsers mannen team veroverde de 2e plaats. Bovendien werd Ado als beste coach gekozen. Nederlands vrouwen team eindigde op de 4e plaats. Gefeliciteerd.