Danielle pokert voor FC Lighttown !

Steunlid Danielle van Raamsdonk doet aan Online Poker Toernooi voor de Sport mee voor FC Lighttown! Met geldprijzen tot 5000 euro voor je favoriete sportvereniging. Danielle heeft bijna 18 jaar gespeeld en is zij momenteel steunlid voor FC Lighttown.

Op woensdag 24 februari was er voorronde en zij had zich geplaatst voor de finale op zondag 28 februari.

Wij wensen haar veel succes toe en laten we hopen dat zij een geldprijs wint voor onze club. Dit geldprijs willen we gebruiken voor de spetterende feest vanwege het bereiken van het 35 jarige bestaan van de club. Wanneer deze zal plaatsvinden, is afhankelijk van de situatie rondom Corona Virus.

Danielle is in de finale niet in de prijzen gevallen. Zij werd 91e uit 994 deelnemers.

Niettemin willen we haar hartelijk danken voor haar inzet !