Carnaval

Carnaval 2016 was gezellig!

Om avond goed te laten beginnen hebben wij met 4 vrijwilligers samen de caf -zaal lekker kunnen versieren! Samen gezellig plezier aan gehad! Begin van de dag was de zaal nog zo saai en wittig. Naar mate met de tijd en veel versieringen kwamen we op een kleurrijke caf – zaal!! Zelfs was er nog geen mensen en DJ, was het al gezellig versierd!! Toen gingen we allemaal vlug naar huis om nog hapje van ons avondeten naar binnen te werken en vervolgens nog omkleden en schminken!! Racen terug naar de locatie om gasten goed in ontvangst te nemen!

Begin van de avond was het beetje rustig maar DJ ging al lekker tekeer met zijn muziek! Hoe later het werd hoe meer mensen die heerlijk verkleed waren naar binnen kwamen! De zaal begon lekker voller te worden! Welkom voor Prins Willem Jan. Wij samen hebben allemaal steeds naar mensen zitten kijken hoe leuk zij verkleed zijn! Sommige hebben uren aandacht aan besteed en sommige weer niet! Mooie variaties! Bamm.. opeens was er een polonaise! Iedereen gezellig achter elkaar op schouders vasthouden en gaan zwaaien, sommige hadden zelfs biertje vast! Luid meelopen en zingen!! Wat een genot van de polonaise! Hebben wij wel paar keren in de loop van de avond gedaan! Vol vreugde gedanst en geklets met allerlei mensen! Iedereen die elkaar lange tijd niet meer gezien hebben, of zelfs personen die ik 3 uurtjes niet gezien heb was het nog gezellig!! Wat een avond!! Ik hoop op volgende jaar weer een superleuke Carnaval met nog meer opkomst!!! Wij kunnen carnaval voor dit jaar mooi afsluiten met een drankje!! PROOST!!

Groetjes,
Hans voorzitter van NDJ

Klik op de foto voor meer foto’s

DSC_0009 (Medium)

 

Carnaval 2015 was top !

Het was zeer gezellig!!! Na afloop riepen carnavalsvierders zelfs: WE WANT MORE, WE WANT MORE waardoor de DJ dus nog een allerlaatste liedje ging afspelen!!!
Er kwamen bijna 130 carnavalsvierders. De samenwerking met NDJ was erg goed, ze hebben ook wat carnavalsvierders buiten Brabant in Eindhoven gekregen!
De DJ Marcel was erg leuk en zweepte het publiek ook op, voornamelijk aan het eind van het feest gingen er meer voeten van de vloer!
De stadsprins van Eindhoven kwam even langs met zijn band stadshofkapel, die hebben wat liedjes gespeeld. Helaas door de drukte bleven ze kort, het werd ook erg snel warm binnen.
Prins Bauke en Prinses Danielle kozen voor de best verkleden personen: De 3e plaats voor Janneke en Yvonne als zoenvrouwen, de 2e plaats voor Fa als zwart-wit vrouw en de 1e plaats voor Monique en Angie als Mario en Luigi.
Tussendoor, vanwege Valentijnsdag, hebben we ook het knuffelspel gespeeld; Mikael en Raph wonnen; ze konden als besten knuffelen van iedereen!

Kortom, het was een zeer geslaagde carnavalsavond!

Meer foto’s klik op deze foto:

DSC02809

 

 

 

 

 

Geschiedenis

Wij zijn begonnen vanaf het jaar 2001 (daarvoor via SHJK in zaal Hagenkamp te Eindhoven)

17-02-2001: Prinsenhof te Best: Prins Hans van Lamoen en Prinses Jolanda van Oort – van Boxtel
09-02-2002: Vlierhof te Eindhoven: Prins Pieter Schiltmans en Prinses Carla van den Broek
01-03-2003: Vlierhof te Eindhoven: Prins Tonny Dingen en Prinses Jose Schiltmans – Loosschilder
21-02-2004: Vlierhof te Eindhoven: Prins Pierre van der Sande en Prinses Irma (’t Gilde) – Smulders
05-02-2005: Vlierhof te Eindhoven: Carnaval, echter zonder Prins en Prinses!
25-01-2006: Vlierhof te Eindhoven: Prins Sherman Obispo en Prinses Natasja Kaal
2007: Geen Carnaval !
02-02-2008: Vlierhof te Eindhoven: Prins Erik Coenders en Prinses Moni Michels
21-02-2009: Vlierhof te Eindhoven: Prins Ado Peljto en Prinses Esther Koopmans – van der Lee
13-02-2010: Vlierhof te Eindhoven: Prins Paul Bax en Prinses Ilse van Zantvoort
05-03-2011:De Tempel, Eindhoven: Prins Dennis Hoogenboom en Prinses Dora van Annemieke Bouwmeester
18-02-2012: De Tempel, Eindhoven: Prins Anthony Rovers en Prinses Ellen Buisman
09-02-2013: De Tempel – Eindhoven Prins Spek I van Lard Verschuren en Prinses Stien van Ernestine Malipaard – StruijkerBoudier
01-03-2014: De Tempel te Eindhoven: Prins Walter van Erp en Prinses Henny Coenders -Bouw
14-02-2015: De Tempel te Eindhoven: Prins Bauke Karouw = Bapoe en Prinses Danielle van Raamsdonk = Dani
06-02-2016: De Tempel – Eindhoven: Prins Willem-Jan Maasakkers en adjuncten Marcel van der Lans / Hans Rovers

Vanaf 2017 organiseren wij geen Carnaval meer. Dit heeft een aantal redenen: te weinig bestuurskracht, te weinig vrijwilligers, minder aantrekkingskracht en dus aantal bezoekers daalt in de loop van de jaren.