5 FC Skiete Willie 1 15 10 1 4 31 85- 55

7 FCV/Dorpscafe Will.II 3 15 6 1 8 19 58- 92

11 Woenselse Boys 6 16 0 0 16 0 32- 99

VERSLAGEN:

06-09-2019: BEKER 1e ronde: TOB 5 FC Lighttown 1 : 4 3

Aanwezig: Bram (keeper), Ben, Erik, Erion, Rodin, Tim en Roy.

Het seizoen 2019-2020 is van start gegaan. Erion en Bram verwelkomden we als nieuwelingen in ons team. Het was in het begin even inkomen na een paar maanden stil gezeten te hebben. Beider teams waren afwachtend. TOB kwam op voorsprong. Vanuit het niets maakte Rodin de gelijkmaker. Dat ga ons de opsteker. We gingen door met ons eigen spel en we lieten de bal rond gaan. Het tempo was echter te laag doordat we nog teveel zoekend waren. Daarvan profiteerde TOB en ze liepen uit naar 3-1. Via een rebound, na en schot van Rodin op de lat, maakte Tim het verschil weer tot een goal. We hadden daarna genoeg kansen gehad om gelijk te maken. Jammer genoeg schoot Erion op de paal bij open kans. TOB sloeg weer effectief toe, 4-2. Bij ons ging de tempo wat omhoog en dit leverde resultaat op. Tim scoorde van afstand met een mooi laag schot in de hoek, 4-3. De laatste minutengaven we alles. Helaas mocht het niet baten. We verloren nipt en werden dus al uitgeschakeld.

13-09-2019: FC Lighttown 1 FC Bergeijk 3 : 2 7

Aanwezig: Bram (keeper), Erik, Ben, Tim, Rodin en Erion.

Met slechts 6 man waren we aan de wedstrijd begonnen tegen jong team. We moesten even met elkaar wennen. We kregen al snel de tegengoals. Erion heeft na mooie lob tegen paal geschoten. Tim heeft hard uitgehaald en dit resulteerde in een goal. De eerste helft was beetje matig. Trainer was niet tevreden over ons. In de tweede helft maakte Erion uiteindelijk wel een goal. De tweede helft was wat beter gegaan maar verloren we uiteindelijk wel met 2-7.

20-09-2019: FC Lighttown 1 Brabantia 6 : 5 7

Aanwezig: Willem Jan (keeper), Tim, Roy, Bram, Ben, Erik, Erion en Marcel.

Het was een slordige wedstrijd van onze kant, toch wisten we wel 5x te scoren. We liepen constant achter de feiten aan en de passes kwamen niet zuiver en snel genoeg aan. Dit waren allemaal leermomenten voor ons. Een wedstrijd om snel te vergeten en better next time bij de volgende wedstrijd beter doen.

Doelpunten van Bram 2x, Ben, Erik en Erion.

27-09-2019: Woenselse Boys 6 FC Lighttown 1 : 3 6

Aanwezig: Bram (keeper), Ben, Erik, Rodin, Tim en Marcel.

In het begin speelden we slordig en maakten we veel pass fouten. Hierdoor moesten we steeds terug om een tegendoelpunt te voorkomen. Op een gegeven moment stond het 3-1. Toch wisten we dit om te buigen tot 3-3. We gingen de rust in en Ferhat heeft ons streng toegesproken en aangegeven dat we meer moesten vrijlopen. Dit lukte aardig in de tweede helft en Bram bleek een uitblinker te zijn, hield vele ballen tegen waardoor we konden uitlopen naar 3-6. De 1e winstpartij voor FC Lighttown!

Goals van Rodin 3x, Ben, Erik, en e.d.

04-10-2019: FC Lighttown 1 SenC 2 : 3 13

Present: Willem Jan, Tim, Marcel, Roy, Erik, Bram en Rodin.

SenC2 was een maatje te groot voor ons en we verloren terecht. Het was een leuke en sportieve wedstrijd, waarbij wij het beste van gemaakt hebben. Smet op deze wedstrijd was dat Tim zwaar geblesseerd aan zijn knie raakte. Verder maakte de derde helft het wel weer goed, met SMILE.

Treffers van (nog niet bekend).

11-10-2019: Sint Joris 2 FC Lighttown 1 : 8 1

Aanwezig: Willem Jan, Ben, Marcel, Ramiz en Erik.

Jammer genoeg hadden we voor vandaag vele afmeldingen waardoor we met 4 man over bleven. Gelukkig hebben we een nieuwe speler, Ramiz, aan ons team kunnen toevoegen, waardoor we met 5 man (geen wissels) aan de wedstrijd konden beginnen. We wisten dat het een zware opgave werd. We maakten het beste van en we hebben voor ons gevoel met zn vijven toch lekker gespeeld. Sint Joris profiteerde goed van onze moeheid, waardoor we uiteindelijk met 8-1 verloren. De eretreffer werd gemaakt door Ben.

18-10-2019: FC Lighttown 1 Skiete Willie 1 : 4 9

Aan de slag waren Willem Jan (1e helft), Bram (2e helft keeper), Ben, Marcel, Erik, Ramiz, Erion, Roy en Rodin.

De 1e helft ging niet geweldig, onnodig veel balverlies en met rust stonden we al met 0-5 achter.
De 2e helft was stukken beter, ondanks veel balverlies en minder goed verdedigen. na een goede steekpass van Ben tussen de twee tegenstanders scoorde Marcel uit een draai naar doel toe! De 2e doelpunt werd gemaakt door Ben. Na een snelle aanval en hoge lobje raakte Roy helaas de lat en dacht haast dat hij gemist had. Toch ging de bal na de lat via de tegenstander in eigen doel! De laatste goal werd door Rodin gemaakt uit een vrije trap. met een betere 2e helft verloren we uiteindelijk met 4-9.

08-11-2019: FC Lighttown 1 FCV/Dorpscafe WII 3 : 10 5 ( 4 3 )

Na de 0-3 achterstand kwamen we in stoom en de treffers werden gemaakt door Erik, Erion (4x), Ben (2x) en Ramiz (3x)

18-11-2019: RISC 1 FC Lighttown 1 : 10 1

Afwezig: Ben, Willem Jan, Tim en Stef.

We waren niet compleet. Gelukkig sloot Rodin, de vice wereldkampioen zaalvoetbal namens Zwitserland, wel bij ons aan. We speelden redelijk goed in de 1e helft. Rodin heeft voor ons gescoord. Bij de rust stonden we met 3-1 achter. Coach Ferhat heeft ons opgepept dat het wel kon om te winnen. In de 2e helft speelden we iets te fanatiek waardoor er wat gaten ontstonden in onze veld. Marcel en Roy moesten soms helemaal naar onze doel lopen om uitblinkende Bram te helpen. We hebben ons gefaald. Uiteindelijk verloren we, kippen zonder kop, met liefst 10-1. Een wedstrijd om snel te vergaten.

06-12-2019: Brabantia 6 FC Lighttown 1 : 10 1 ( 4 1 )

Aanwezig: Bram (keeper), Ben, Erik, Roy, Ramiz en Marcel.

Al voordat de wedstrijd begon, wisten we dat het een zware kluif zou worden tegen nummer 2 in de competitie. Op het laatste moment hebben nog 2 spelers afgemeld wat wel jammer was. We begonnen opnieuw met maar 1 wissel aan de wedstrijd. In de 1e helft gingen we rustig aan doen, ook omdat Ramizniet op tijd aanwezig kon zijn. In het begin liep het aardig tot Brabantia een 1e goal maakte. Daarna ging de wedstrijd open en hebben we vooral lekker gespeeld ondanks de tegendoelpunten. Na de 4-0 achterstand was er door mooie samenspel van ben, Ramiz en Erik een doelpunt gevallen. Erik schoot de bal bij de tweede paal binnen, 4-1.

in de rust pepten we elkaar op dat we goed bezig waren. Echter doordat we maar een wissel hadden, sloeg de vermoeidheid toe en speelden we de wedstrijd gewoon sportief uit. De 3e helft was wel zeer geslaagd, gezien het feit dat we allemaal na 11 uur naar huis gingen.

13-12-2019: FC Lighttown 1 TOB 5 : 4 5 ( 2 2 )

Aanwezig: Willem Jan, Ben, Bram, Erik, Erion, Marcel en Rodin.

We speelden eerder tegen dit team bij de 1e bekerronde. We verloren met 3-4. We wilden dus revanche. En dit wedstrijd was de laatste voor de winterstop.

Na de 1-0 scoorde Marcel voor ons, 1-1. Helaas weer op achterstand, 2-1. Erion maakte dan 2-2. Tijdens rust vertelde coach Ferhat, dat we konden winnen als we goed speelden. In de 2e helft toch weer op achterstand, 3-2. Hierna maakte Ben 3-3. Daarna speelden we wat minder, waardoor we op 5-3 achter kwamen. We probeerden beter te doen, maar we wisten slechts nog een doelpuntje te maken, wel door Marcel, eindstand 5-4. Weer nipt verloren maar we hebben genoten van de 3e helft voor de afsluiting van 2019.

WINTERSTOP

17-01-2020: ESZVV Totelos 7 FC Lighttown 1 : 11 1 ( 4 0 )

Aanwezig: Bram, Stef, Erik, Ben, Erion, Roy, Marcel, Rodin en Ramiz.

Dit was de 1e wedstrijd van 2020. Ook voor Stef die na langdurige blessureleed van een half jaar. Zoals Bram altijd heeft gezegd: Stef is een man van glas. Maar gelukkig bleek dat niet in deze wedstrijd. Hij ging echter net iets te hard ervoor en kreeg al snel geel te pakken. Vlak daarna pakte Ramiz ook al geel. Dus stonden wij met maar 2 veldspelers in het veld . Gelukkig was dit overleefd zonder tegendoelpunten. Helaas stonden wij al achter op het moment met 2-0. En dit liep uit naar 4-0 tot de rust.

In de 2e helft pakte Ramiz zn tweede gele kaart. Gelukkig mochten wij toch met 4 veldspelers spelen. Maar desondanks rompleden ze ons over. Het was zeker merkbaar dt wij winterbenen hadden en dat wij na lange tijd weer met elkaar moesten wennen. Deze wedstrijd snel vergeten!

24-01-2020: FC Bergeijk 3 FC Lighttown 1 : 11 5 ( 2 3 )

Aanwezig: Bram, Ben, Marcel, Stef, Erion en Rodin

Vandaag mochten we aantreden tegen Bergeijk, deze wedstrijd begon 10 minuten later dan normaal. Na een controlerende begin hielden we elkaar lang in evenwicht, we lieten de tegenstander het spel maken. Compact konden we goede weerstand bieden tegen hun. Toch wist Bergeijk te scoren en kwamen we op achterstand. Na doorgaan met goed compact samen te werken wist Ben met een lage schot in de hoek de gelijkmaker te maken, 1-1. Met dezelfde beeld spel kwamen we weer op achterstand, 2-1. Kort daarna wist Rodin met een laag afstandsschot de keeper te verrassen, 2-2. Weer met zelfde spelstijl gingen we door en Marcel zette ons zelfs op voorsprong, 2-3.

Na de rust wilden we met onze eigen spel verder gaan, echter ging de tempo van de tegenstander flink omhoog. Daar wisten we geen raad mee en liepen ze uit naar 11-3. Dit was even een flinke mokerslag voor ons. Tot slot wilden we nog het beste van maken. met goed inzet wisten we nog 2x te scoren via Marcel en Rodin, 11-5.

07-02-2020: FC Lighttown 1 Woenselse Boys 6 : 4 3 ( 3 0 )

Aanwezig: Bram, Ben, Marcel, Stef, Erion en Erik.

Wederom hadden we weer met vele afmeldingen te maken. Met opnieuw 6 man moesten we aantreden tegen de hekkensluiter. Coach ferhat gaf aan dat we deze wedstrijd op papier moesten winnen. Met goede moed begonnen we lekker aan de 1e helft, wel met een lagere tempo dan dat we konden. Het bleef lang 0-0 en dat kon beter van onze kant. Door onze tempo op te schroeven, wonden we uiteindelijk Marcel die ons op verdiende voorsprong bracht. Door dit openingsgoal kwamenwe beter in os spel en Erion had op zn heupen. Die maakte in korte tijdsbestek 2 goals door hard en strak in de bovenhoek te schieten. Met een voorsprong van 3-0 gingen we de rust in.

Het was duidelijk dat we gewoon zo door moesten blijven spelen in de 2e helft. Toch maakten we zichzelf moeilijk door onze mindere tempo, slechte balaannames, geen succesvolle combinaties. Tegenstander wist hiervan te profiteren en kam terug naar 3-3. Met een uitstekende keepende Bram bleef de schade nog beperkt. Vanuit het niets kreeg Stef de bal aan de rechterkant. Hij wilde een voorzet geven maar met geluk ging de bal in de goal, 4-3 voorsprong! Dit mochten we niet meer weggeven, zeiden we tegen elkaar. Door de onoplettendheid van Erik, die volop ging aanvallen, raakten we helemaal in de war met ons positiespel en eindigden we de wedstrijd moeizaam. Daar was de fluitsignaal. Drie punten waren binnen en iedereen was blij behalve Erik. Wat bleek: Erik dacht dat we achter stonden, en dit verklaarde zijn aanvallende spel wat vele risicos gaf. Eind goed, al goed, de 3e helft was weer gezellig en geslaagd!

14-02-2020: Senc 2 FC Lighttown 1 : 4 3 ( gestaakt )

Aanwezig: Bram, Ben, Marcel, Stef, Erion, Erik, Ramiz, Rodin en Roy.

De 1e helft begon goed met goede combinaties. Helaas toch op achterstand 1-0 door inschattingsfout van Ben en keeper Bram. Maar goed, gelukkig kwamen we snel op gelijke hoogte door een goal van Marcel na een goede aanval van Erion. Even later viel 2e goal voor ons via goede actie van Erion. Hij omspeelde de keeper waardoor hij de bal in lege doel schoot. Even later was t weer gelijk, 2-2. Net voor rust kwam er een counter aanval van Rodin en Roy. Rodin scoorde ons naar 2-3.

IN de 2e helft werd het minder door een zware blessure van een tegenstander. Er was een lange time-out. Daarna konden we verder spelen en het werd helaas 4-3. Kort daarna wederom een lange time out door opkomst ambulance en behandeling van zwaar geblesseerde tegenstander. Scheid besloot i.o.m. de aanvoerders dat de wedstrijd werd gestaakt. Jammer voor ons want er had meer ingezeten voor ons.

28-02-2020: FC Lighttown 1 Sint Joris 2: 6 4 ( 1 3 )

Aanwezig: Willem Jan, Bram, Ben, Marcel, Roy en Erik.

Met Okke, oud speler en bestuurslid, en Tim, nog geblesseerd, aanwezig om ons team aan te moedigen, was de stand 0-0 heel lang waarbij de bal heen en terug ging. Beider teams waren niet scherp in de afronding. Gelukkig maar want Sint Joris had vele kansen, goalie Willem Jan was alert. Pas na 12 minuten was het 0-1. Nog geen twee minuten later scoorde Ben na een mooie assist van Marcel, 1-1. Toen was de wedstrijd echt los. Eerst 1-3 achter dan de rust.

Willem Jan gaf aan in de laatste kwartier weg te willen gaan om FC Eindhoven te gaan kijken. Bram zou het stokje overnemen. Dus straks echt geen wissels meer. Willem Jan zag nog dat Roy en Ben scoorden, 3-3. Hierna keepte Bram in het doel. En toen ging het snel met nog 2 goals achter elkaar van Ben! Sint Joris speelde nu met vliegende keeper. Maar Erik besloot daar een einde te maken, 6-3. Al snel 6-4 en met nog 5 minuten op de klok was het tegenhouden en er werd niet meer gescoord. Knappe zege voor ons!

02-03-2020: Skiete Willie 1 FC Lighttown 1 : 5 2 ( 2 0 )

Aanwezig: Willem Jan, Erik, Roy, Marcel, Erion, Ramiz en Rodin.

We begonnen slecht aan de wedstrijd. Na ongeveer 10 minuten hadden we meer kansen maar het ging helaas niet in het net.

In de tweede helft waren we lekker aan het voetballen en vele kansen gemist. In de laatste 12 minuten, stand was al 5-0, maakten we eindelijk treffers door Rodin en Marcel. We waren niet slecht, we speelden als een team, maar de kansen afmaken, dit was het probleem.

20-03-2020: FCV / DorpscafWill II 3 FC Lighttown 1 : afgelast

27-03-2020: FC Lighttown 1 RISC 1 : afgelast

10-04-2020: TOB 5 FC Lighttown 1 : afgelast

24-04-2020: FC Lightown 1 ESZVV Totelos 7: afgelast

Door de komst van Corona Virus, begin maart, was de competitie stil gelegd. Al deze wedstrijden werden definitief vervallen. De competitie werd definitief afgesloten.

Vrouwen

KNVB, Regio Best / Oirschot (recreatieve competitie)

Jelena Lapatanova

Nog een paar horende vrouwen erbij, indien nodig, in samenwerking met Fried van de Laar

Coach: Cathy Geurts

DAMESKLASSE:

Er doen 5 vrouwenteams mee en ze spelen 4 keer tegen elkaar.

23-09-2019: FC Lighttown – Fried van de Laar : 3 – 4

1e doelpunt Aniss (assist Fanny), 2e doelpunt Jelena en 3e doelpunt Gertie.

21-10-2019: Huijbregts Relou Bouw – FC Lighttown : 5 – 2

In de 1e helft begonnen we goed door eerste doelpunt te maken. Dat deed Manon in de 5e minuut. Gemotiveerd hierdoor gingen we verder. Helaas was het voor de rust al 2-1. Na de rust nam dit toe naar 3-1 en 4-1. Toen kwam Fanny met haar doelpunt met nog 5 minuten op de timer. Even later was het nog 5-2.

We hebben goed gevoetbald met 2 wissels op de bank. Een pittige wedstrijd waarin iedereen haar best deed en van haar beste kant liet zien. Trots, aldus coach Cathy.

28-10-2019 : FC Lighttown – Van Delft/De Visser : 0 – 4

11-11-2019: Heertum Bouw – FC Lighttown : 3 – 1

Gertie schoot de bal naar het doel en Jelena prikte de bal in het doel. De tweede goal van ons werd helaas afgekeurd door vermeende handsbal van Sophie.

18-11-2019: Fried van de Laar – FC Lighttown : 7 – 3

Ondanks de nederlaag hebben ze lekker gespeeld. Manon scoorde na een assist van Sophie. Sophie op haar beurt doelpuntte na de assist van Gertie. En Gertie zelf heeft ook in het doel geschoten.

16-12-2019: FC Lighttown – Huijbregts Relou Bouw : 3 – 1

We waren lekker opgewarmd en lekker snel omgekleed. We mochten vroeg beginnen vandaag, om half 8. Ook lekker vroeg naar huis. Vanavond speelden we tegen de nummer 3 van de lijst. We waren allemaal wel fit behalve de coach, die was beetje ziekjes. De 1e helft begonnen we met Yvonne in de doel, Marieke, Fanny, Sophie en Manon. Op de bank Ingrid, invaller van ander team en Gertie. Jelena kon er niet bij zijn en Anissa zat geblesseerd thuis met een gehechte knie. In de 1e 10 minuten werd de bal tussen de beider teams lekker heen en weer gespeeld. Ook werd de bal een keer richting het doel van Yvonne geschoten. Yvonne hield de bal echt heel mooi tegen. Het was haar bal, niemand anders. Zij heeft geweldig gespeeld. Fanny wisselde met Ingrid. Op een gegeven moment ging de bal richting de keepster van de tegenstander. Keepster ving deze bal op. Manon liep echter door naar deze keepster en keepster leek door haar te schrikken en liet de bal pardoes vallen en zodoende een eigen goal maakte, of was het toch Manon die scoorde… Met nog 3 minuten op de teller lukt de tegenstander om bij onze keepster een gaatje te vinden en de stand was weer gelijk. Nog een minuut voor de rust schoot Ingrid een mooie goal en we stonden voor!

In de 2e helft was de spanning te merken bij de tegenstander. Er werd feller en harder om de bal gestreden. Je zag de frustraties en passie bij deze tegenstander. We verdedigden goed en onze keepster ving een paar keer de bal goed op. Het leek een goede avond voor ons te worden…. De teller naderde met nog 7 a 8 minuten spelen. Ingrid scoorde weer en de spanning was bij ons minder. We verdedigden met focus en probeerden we ook te scoren. Het zat er niet meer in. Hela, de zoemer klonk en klonk onze gejuich ! We bedankten de tegenstander en we waren zeer tevreden over deze magnifieke wedstrijd.

WINTERSTOP

06-01-2020: Van Delft/De Visser – FC Lighttown : 11 – 0

Een slechte beurt van onze vrouwen, te lang gehangen in de sfeer van kerst en jaarwisseling?

13-01-2020: FC Lighttown – Heertum Bouw : 8 – 0

Een kansloze wedstrijd tegen de koploper.

20-01-2020: FC Lighttown – Fried van de Laar : 1 – 4

De enige treffer werd gemaakt door Manon.

06-02-2020: Huijbregts Relou Bouw – FC Lighttown : 4 – 1

Aanwezig: Patricia (invalster), Marieke, Manon, Fanny, Gertie, Cathy en Sophie.

Coach was Anissa. De enige goal was van Fanny.

10-02-2020: FC Lighttown – Van Delft/De Visser : 2 – 0 (reglementaire uitslag)

De tegenstander heeft zich een uur voor de wedstrijd afgemeld. na overleg is ons 3 punten toegekend. M.a.w. wij wonnen de wedstrijd zonder te spelen.

09-04-2020: Van Delft / De Visser – FC Lighttown : afgelast

Door de komst van Corona Virus worden al deze afgelaste wedstrijden verplaatst naar het najaar 2020 !

Coach: Edwin Munne

Normaal gesproken waren we geplaatst voor de 1e klasse. In het afgelopen seizoen waren we namelijk gepromoveerd. Echter we hebben zelf om gevraagd om in de 2e klasse te blijven uitkomen omdat onze kwaliteit niet genoeg is voor de hoogste klasse, o.a. door vertrek van drie ervaren spelers. De KNDSB afdeling zaalvoetbal ging akkoord mee.

We zijn ingedeeld in de 2e klasse A.
De andere teams zijn DSV Catharijne 3 en OLDI 3 en ZBSD 2.

1e ronde op 6 oktober 2019 te Eindhoven:

Aanwezig: Mikael, Mark, Ronnie, Jasper en Caspar (deels)

Afwezig: Robin (familieomstandigheden) en Stef (knieblessure)

DSV Catharijne 3 FC Lighttown 1 : 7 0 ( 3 0 )

We waren slechts met 4 man en moesten we constant verdedigen. Dit ging niet helemaal goed. Een paar treffers waren onnodig geweest.

FC Lighttown 1 ZBSD 2 : 8 1 ( 3 0 )

Ditmaal waren we met zn vijven. We hebben keihard gewerkt tegen de zwakke broeder van deze klasse.

Treffers van Mark 4x, Jasper 3x en Caspar.

FC Lighttown 1 OLDI 3 : 2 2 ( 1 1 )

We moesten tegen OLDI winnen om alsnog te plaatsen voor de promotieklasse.

We speelden wederom met zn vijven en hebben we tot het eind goed gestreden. Helaas net niet gehaald. We eindigden op de 3e plek van de 2e klasse A en moesten dus verder in de 3e klasse strijden.

Goals van Mark 2x.

Martinistad 3 FC Lighttown 1 : 4 3 ( 2 2 )

Treffers van Mark 3x.

Dit betrof de eerste bekerronde van de Pieter Schiltmans Cup.

We speelden met slechts 4 man. Niettemin hebben we een uitstekende partij gegeven tegen Martinistad die soms geen raad wist hoe ze moesten spelen. Steeds kwamen we terug van de achterstand en op het laatst waren we echt op. We waren dus uitgeschakeld voor de volgende ronde.

Het was gewoon een pech dag voor ons geweest! Als we compleet waren, hadden we zeker met gemak alles kunnen winnen. Ik, als coach, wilde de aanwezigen complimenten geven met de wijze waarbij ze hadden gevochten.

2e ronde op 5 januari 2020 te Leek:

We gingen verder in de 3e klasse, samen met ZBSD 2, ZBSD 3 en DSV Catharijne 2..

Aanwezig: Mikael, Ronnie, Caspar, Mark, Stef en Jasper

Afwezig: Robin (werk)

DSV Catharijne 2 FC Lighttown : 0 2 ( 0 1 )

0-1 Caspar (assist Jasper), RUST, 0-2 Mark (na uitgooi Mikael)

Een matige wedstrijd van ons. Het kon allemaal beter zijn. Alleen Stef, die terugkwam na een lange knieblessure, speelde als vanouds.

FC Lighttown ZBSD 2 : 3 2 ( 1 0 )

1-0 Jasper (assist Mark), RUST, 2-0 Caspar (uitgooi Mikael), 2-1 (penalty na overtreding Mikael), 2-2 (onverwacht schot), gele kaart Jasper zonder gevolg, 3-2 Mark (uitgooi Mikael)

Pas in de laatste minuut wisten we te winnen. We hadden genoeg kansen gemaakt maar de keeper van de tegenstander was erg goed. We speelden wederom niet geweldig, maar toch three points in the pocket.

FC Lighttown ZBSD 3 : 7 2 ( 2 1 )

1-0 Mark (assist Ronnie), 2-0 Mark (assist Stef), 2-1 (niet genoeg gedekt), RUST, 3-1 Ronnie (bal afgepakt), 4-1 Mark (assist Caspar), 4-2 (ruimte), 5-2 Caspar (bal afgepakt), 6-2 Mark (individu) en 7-2 Jasper (individu)

Ondanks grote zege speelden we weer niet goed.

Niettemin hebben we 9 punten uit 3 matches gehaald en staan we voorlopig op kop in de derde klasse.