Reserves : Bram Koopmans, Joost Bazelmans en Ado Peljto

Trainer: Ferhat Vurgun

Eindstand 3e Klasse H34:

Wedstrijdverslagen:

13-06-2022: FC Lighttown 1 EMK 1 : 3 3 ( 2 2 )

De allerlaatste wedstrijd van het seizoen en mogelijk ook de aller aller laatste match van het bestaan van FC Lighttown ! Het bestuur gaat binnenkort over praten..
Een aantal huidige spelers hebben te kennen gegeven te stoppen, waardoor het team voor het komende seizoen niet meer compleet is. En helaas is er geen aanwas.

De wedstrijd zelf:

Aanwezig: Mikael als keeper, Ado, Ben, Jeffrey, Marcel, Marian, Tim, Erik en Joost.
Afwezig: Willem Jan (werken), Bram (oog blessure) en coach Ferhat (vakantie)
Aanwezige supporters: Edwin Munne (ere lid), Vincent van Nieuwenhuizen, Henny Coenders Bouw (allebei oude bestuursleden) Hans van Dal en Sherman Obispo (ex spelers)

Omdat coach Ferhat op vakantie is, heeft Edwin als gelegenheidscoach gefungeerd.

klaar voor de laatste match

met de supporters erbij: Tegenstander was EMK uit Nuenen. We streden om de 3e plek. Bij de vorige wedstrijd tegen EMK waren we min of meer kansloos.

Na een aftastende begin was het EMK, die ons onder druk zette. We kwamen een paar keer goed weg, doordat ze niet scherp waren. Op een gegeven moment waren we bij het middenveld onnodig de bal kwijt en kon EMK met twee man naar Mikael stomen en scoren, 0-1. We bleven gewoon in ons spel te futsallen. Gegroepeerd en zo nu en dan aanvallen. En ja, daar kwam de 1-1 uit, na een mooie aanval kon Marcel als spits koelbloedig afmaken. Hierna waren er een paar kansen voor EMK, maar Mikael stond gewoon goed te keepen. Helaas was arbiter niet helemaal bij de les en maakte duidelijk een fout. We raakten hierdoor in de war en EMK maakte daar dankbaar gebruik van,
1-2. Ado was erg woest hierover. en beantwoorde niet veel later met een verwoestende schot in de kruising, 2-2. EMK probeerde voor rust weer op voorsprong te komen, maar we hielden goed stand.

Na de rust was het vrijwel dezelfde spelbeeld: EMK veelvuldig in de aanval en wij kundig verdedigen. Dit ging heel goed, want ineens was er daar ruimte voor Tim, die een diagonale schot plaatste en de keeper volledig verraste, 3-2. De voorsprong voor ons! We streden met man en macht en als leeuwen, om deze stand tot het einde te brengen. In de laatste 5 minuten ging keeper van EMK ook mee naar voren. Door balverlies van EMK op het middenveld kon Erik de bal lobben naar de lege doel, maar de bal ging centimeters naast de doel. Dus geen 4-2. Hierna bleef EMK doordrukken en dit ging met hangen en wurgen goed tot een paar seconden voor de laatste fluitsignaal van de arbiter EMK scoorde met heel veel geluk, doordat de bal in de scrimmage pardoes bij de geheel vrijstaande tegenstander kwam en hij snel met zn hak de bal naar binnen werkte, 3-3. Direct na de aftrap floot de scheidsrechter af. We waren even erg teleurgesteld over, maar we waren trots over, wat we hadden gedaan

Bij de derde helft in de kantine van Frits Philips hal bleven we heel lang bij elkaar om gezellig te leuteren, te drinken en mooi af te sluiten. pas rond kwart over 12 gingen de laatsten van ons naar huis. met de gedachte. gaan we ooit weer futsallen of is het over en sluiten???

na goal van Marcel

dug out

Ado en Erik

3e helft, gezelligheid troef

Edwin (oprichter en erelid) met Chris de Waal (oud secretaris KNVB Regio Eindhoven, nu assistent scheidsrechter) In oprichtingsjaar 1985 was Edwin bij hem thuis om FC Lighttown voor 1e keer met 1 dames- en 1 herenteam in de competitie 85 86 in te schrijven.

10-06-2022: FC Bergeijk 4 FC Lighttown 1 :niet doorgegaan,FC Bergeijk kon geen team opbrengen..KNVB beslist verder, wat er met deze wedstrijd gebeurt.

27-05-2022: Brabantia 9 FC Lighttown 1 : 8 2

We waren met 6 man, te weten Ado, Willem Jan als voetballer, Bram als keeper, Marcel, Marian en Ben.

Bram deed als keeper verdienstelijk, anders verloren we met 15-0. De treffers waren van Ado en Ben.

We proberen de laatste twee wedstrijden best te doen, om in Top 3 te blijven.

29-04-2022: EMK 1 FC Lighttown 1 : 9 5

Wederom een zware nederlaag! Na een voorsprong van 2-4 moesten we lijdzaam toezien, hoe de tegenstander ons verpulverde. Ons spel was rommelig en klopte er niets meer van. Helaas hebben we niet meer in de hand voor het eventueel kampioenschap.

Treffers van 3x Ado, Tim en Joost.

08-04-2022: FC Lighttown 1 FC Bergeijk 4 : 1 11

Een topper werd een tobber, want we kampten met vele blessures. Na 0-1 scoorde Ado 1-1, daarna was het voor hem afgelopen, want hij liep hierna hamstring op. Ook Jeffrey (knie), Bram (hamstring) en Erik (rug) moesten voortijdig staken. Tegenstander was juist versterkt met twee spelers uit hogere klasse. Zodoende waren we min of meer kansloos. Helaas!

01-04-2022: SV Unitas 59 4 FC Lighttown 1 : 2 4

Ado scoorde als eerste, daarna 2-1 achter. Vervolgens speelden we stukken beter en het resulteerde in drie treffers van 2x Ado en Jeffrey.

21-03-2022: FC Lighttown 1 TOB 8 : 2 1

Een benauwde zege met de treffers van Ben en Ado, die in de allerlaatste seconde scoorde !

18-03-2022: Woenselse Boys 6 FC Lighttown 1 : 5 6

We waren voortreffelijk goed begonnen: 2-0, Ado maakte de openingstreffer en Erik deed de tweede. Helaas ging daarna mis met onze organisatie. We waren voetballend te dichtbij op de helft van de tegenstander, waardoor ze gebruik maakten van de counters. Zo stonden we ineens met 3-2 achter. Vervolgens maakten we 3-3 van, daarna om en om, 5-4 achter. Nog een paar minuten, toch hebben we nipt gewonnen met 5-6. Iedereen was kapot, want we hadden maar een wisselspeler. Niet zo best !

Treffers van Ado (4x), Marian en Erik.

11-03-2022: FC Lighttown 1 Supportersvereniging PSV 1 : 7 3 ( 3 1 )

We waren weer begonnen na 3 weken pauze. Marian, een dove Italiaan, is erbij gekomen in ons team. We speelden aardig tegen een minder sterke tegenstander. De balcombinatie was goed. Ado maakte mooie goals, waaronder een heel harde uithaal naar links bovenhoek. Bram als keeper was 2 keer onoplettend geweest. Aan onze conditie moest nog gewerkt worden. We wonnen met 7-3 en dan nog zonder scheidsrechter ! Doelpunten van Ado (4x), Marcel, Mikael en Tim.

gewonnen zonder scheidsrechter..

14-02-2022: Honderd%/Veldsink A 1 FC Lighttown 1 : 2 10

Een makkelijke zege tegen de zwakke tegenstander. We speelden echt als een team.

Treffers van Ado (7x), Erik (2x) en Marcel

07-02-2022: FC Lighttown 1 ZVR/2001 Aqualon 2 : 3 9

Na een lange stil periode mochten we weer futsallen. We speelden in de 1e helft goed en bij de rust was het 2-3. Na de rust was bij ons een off-day. We hadden niet genoeg conditie en de tegenstander was veel beter. We moesten vele tegentreffers incasseren. Dit was voor ons de eerste nederlaag. Hopelijk doen we bij de volgende wedstrijd beter.

Doelpunten van ons waren van 2x Ado en 1x Tim.

06-12-2021: FC Lighttown 1 EMK 1 : AFGELAST

03-12-2021: FC Bergeijk 4 FC Lighttown 1 : AFGELAST

24-11-2021: FC Lighttown 1 Tongelre 2 (oefen): 3 6

Op deze avond speelden we tegen spelers van Tongelre 2 die uitkomt in de 2e klasse en waar Ferhat bij dit team eerste trainer was geweest.

Aanwezig: Bram (keeper), Tim, Ado, Erik, Marcel, Mikeal en gastspeler Marian (Italiaanse dove man)
Afgemeld: Jeffrey (ziek), Willem Jan en Ben (blessure) en Roy (prive)

Tegenstander bestaat voornamelijk uit jonge spelers die een goede tactiek hebben. Marian speelde goed, gaf goede passes en luisterde goed mee. Niveau als Tim en hij speelde bijna 3,5 jaar geen zaalvoetbal.

We hebben veel geleerd en focus voor de 2 volgende, belangrijke wedstrijden.

Treffers van Tim, Marcel en Ado.

08-11-2021: FC Lighttown 1 SV Unitas 59 4 : 4 1

Na een aftastende begin kwamen we steeds en steeds beter in het spel. Na 10 minuten scoorde Bram diagonaal. Na 1-1 wist Ado de bal te pakken van laatste man en ging op de keeper af. Hij scoorde zeer beheerst, 1-2. Na de rust gingen we gewoon verder met eigen spel. Jeffrey wist 3-1 en 4-1 te scoren. Af en toe maakten we foutjes maar we corrigeerden ook snel. Dit is de kracht van ons team. Ga zo door!

vreugde na weer een zege !

05-11-2021: Supportersvereniging PSV 1 FC Lighttown 1: 4 8

Scoreverloop: 1-0, 1-1 Marcel, 1-2 Erik, 1-3 Ado en 1-4 Erik. RUST 1-5 Ado, 1-6 Tim, 2-6, 2-7 Marcel, 3-7, 3-8 Ado en 4-8.

We blijven ongeslagen en we hebben vertrouwen in elkaar, zo houden met dit prachtige team, aldus coach Ferhat.

22-10-2021: F.C. Lighttown 1 Woenselse Boys 6: 12 4

Het was een gemakkelijke wedstrijd voor ons. De tegenstander kwam maar met 4 man opdagen. Een speler ging namelijk per fiets naar de verkeerde sporthal. Hij arriveerde pas na 20 minuten. Na de rust waren ze uiteindelijk met zn zessen. We waren zelf met 7 man aanwezig . En we gingen lekker vlotjes spelen en bij de rust stonden we al met 9-1 voor. Hierna mochten keeper Willem Jan en Ado nog 5 minuutjes doorspelen, dan vertrokken ze om naar FC Eindhoven te gaan kijken, We speelden verder met zn vijven en we verslapten onze concentratie. Mikael als 2e keeper moest bekopen met 3 tegengoals. Kortom de tweede helft was snel om te vergeten. Helaas liep het ook slecht af met Ben, vanwege zijn gescheurde achillespees aan het eind van de wedstrijd. Heel veel beterschap en succes met revalidatie voor hem!

Treffers van Marcel (3x), Ado (2x), Erik (2x), Mikael (2x), Ben (2x) en Tim.

11-10-2021: FC Lighttown 1 Honderd%/Veldsink A 1: 2 1

1-0 Ben, 2-0 Ado, 2-1, RUST en EIND.

We hebben weer 3 punten binnen. We gaan nog steeds de goede kant op en we gaan ervoor.
Als team waren we echter slordig aan het voetballen. Het ging niet zo echt lekker als de vorige wedstrijd, maar toch 3 punten gepakt. Dat is t belangrijkste.

08-10-2021: ZVR 2001/Aqualon 2 FC Lighttown 1: 5 9

Aanwezig: Willem Jan (keeper), Mikael, Ben, Erik, Marcel en Ado.

Met 6 man, dus slechts een wissel, begonnen we goed. We stonden al 0-2 voor. Telkens als we met 1 of 2 goals voorstonden, was er een tegengoal. We speelden compact en loerden op een counter als de tegenstander iets fout maakte. Dat werkte goed in de hele wedstrijd. Het belangrijkste was dat we rustig en slim rondspeelden. Dat deden we uitstekend. Mikael heeft inmiddels begrepen hoe hij rustig moest spelen en hij gaf 3 assists ! Ado heeft 5 goals gemaakt ! Ben met zn zware benen in de 1e helft, deed het pas in de 2e helft met 3 goals ! En tenslotte heeft Marcel 1 treffer gemaakt. Sinds lange tijd staan we lekker bovenaan in de klassement.

20-09-2021: FC Lighttown 1 Brabantia 9: 2 0

Het was een mooie en spannende wedstrijd, van begin tot einde. We hadden zeer goed gespeeld als een team en dat was mooi om te zien. Jeffrey scoorde de eerste en Ado de tweede. Er was vertrouwen in het team. Ga zo door, voor jullie, en complimenten aan keeper Bram die een paar puike reddingen had verricht. Applaus voor hem!

17-09-2021: TOB 8 FC Lighttown 1: 2 2

Dit was de 1e competitie wedstrijd van dit seizoen. En meteen hadden we de eerste punt binnen. Dit is dus het goede begin en wij gaan ervoor om een mooie seizoen van te maken.

Na 1-0 achterstand scoorde Tim. Na rust stonden we weer achter maar Jeffrey zorgde ervoor dat we niet verloren. We hebben als team heel goed gespeeld. Het was wel nog even wennen, maar het gaat wel goed komen als we als een team voor elkaar hebben. We gaan ervoor!

10-09-2021: FC Lighttown 1 De Raven 1 (1e ronde beker): 4 11

Het betrof eerste bekerronde tegen 2e klasser De Raven uit Luyksgestel, gespeeld in sporthal Strijp te Eindhoven.

Meegedaan: WillemJan (keeper), Roy, Marcel, Ben, Ado, Erik en Tim.
Bram Koopmans was inval coach, omdat hoofdcoach Ferhat niet kon.

Ze traden aan met nieuwe ballen.
Op deze ballen zijn de namen EDWIN en ILSE genoteerd. Waarom?
Edwin Munne is de langste lid en Ilse van Zandvoort is de meest gulle donateur !

De bekerwedstrijd zelf:

1e helft: 0-1, 0-2, 1-2 (goal Tim na assist van Ado), 1-3 en 1-4.
2e helft: 1-5 naar 1-10, 2-10 (goal Ben na assist Ado), 3-10 (goal Ado na assist Ben), 3-11 en 4-11 (goal Roy na assist Marcel)

Het was wennen aan elkaar. In de 1e helft was hier en daar zoeken. In de 2e helft was beter. Bij balverlies drie man achter en een man rondom middenveld. Kregen we de bal, dan was er meer ruimte wat prettig was voor ons. Op deze manier konden we beter combineren. Daardoor wisten we 3 goals te maken. Hopelijk namen we dit mee voor de volgende wedstrijd, aldus inval coach Bram.